O nama

 

DOO METAL-BAGATELA KNJAŽEVAC osnovana je 3.10.2007.godine.

Metal Bagatela je Porodična firma koja je zadnjih godina prerasla u jednog od vodećeg lidera u prodaji Elektro i poljoprivrednih, vodovodnih elektro i kanalizacionih materijala u Timočkoj krajini i šire.

Za sada svoje prodajne objekte ima u Knjaževcu i Zaječaru, ali se u narednom periodu planira širenje na ostale gradove širom Timočke krajine.

Glavni akcenat u prodaji čine iskusni i obučeni prodavci širom naših objekata i prodajnih salona unutar naših objekata koji će Vam u svakom trenutku izaći u susret i pomoći kako u odabiru tako i brojnim savetima oko odabira pravog artikla za Vas  Vašu firmu.

Da nam je briga o kupcima Prva i osnovna prednost nad konkurencijom Dokazujemo uvodjenjem našeg jedinstvenog Loyalty programa čime naši kupci ostvaruju Popust prilikom svake kupovine, ali i dodatan popust na Ostvaren promet u našim objektima.

 

 

Posebno moramo istaći da je Metal bagatela Knjaževac Ovlašćeni serviser Villager -a.

Zakonksi zastupnik Bojan MIletić

DOO PREDUZEĆE ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU
RUČNI, ELEKTRO I POLJOPRIVREDNI ALAT, VODOVODNI, ELEKTRO I KANALIZACIONI MATERIJAL, OKOV, BOJE I LAKOVI, FASADE, ŠRAFOVSKA I GVOŽĐARSKA ROBA, KAIŠEVI, LEŽAJEVI, SEMERINZI…

 

TELEFON (019) 733-405
MOBILNI TELEFON 0637070187 
PIB:
105210166
Matični broj:
20338024
Informacije o delatnostima koje obavlja ova firma:
TRGOVINA NA MALO METALNOM ROBOM, BOJAMA I STAKLOM U SPECIJALIZOVANIM PRODAVNICAMA
TRGOVINA NA VELIKO BOJAMA I LAKOVIMA
TRGOVINA NA VELIKO METALNOM ROBOM, INSTALACIONIM MATERIJALIMA, OPREMOM I PRIBOROM ZA GREJANJE